Portfolio

Responsecampagne op maat

Permission ontwikkelt ook dedicated responsepagina's voor haar klanten. Deze zijn zeer geschikt om kwalitatieve leads te werven of directe abonnementen af te sluiten.

Responsepagina Streekbox

Permission heeft ook voor Streekbox een dedicated responsepagina ontwikkeld. In dit geval kunnen er directe abonnementen worden afgesloten.

In 9 vragen Prijzen Jagen

"In 9 vragen Prijzen Jagen” is de jaarlijkse prijzenenquete van Permission. Het is een laagdrempelige actie waarbij alle deelnemers kans maken op mooie prijzen.

In 9 vragen de Wereld Rond

“In 9 vragen de Wereld Rond” is één van de jaarlijks terugkerende thema-campagnes. De enquete bevat verschillende vragen met betrekking tot vakantieplannen.

Actieplein, onthoud die naam

Actieplein.nl is een consumentensite leuke acties en aanbiedingen. Deze site is zowel in Nederland als in Vlaanderen (Actieplein.be) gelanceerd en beschikt over een zeer kwalitatieve e-maildatabase.

Website Kiesjereis.nl

Begin 2012 heeft Permission Kiesjereis.nl gelanceerd. In navolging van de reiscampagne ‘In 9 Vragen de Wereld Rond' breidt Permission haar activiteiten voor de reisbranche verder uit.