Leadgeneratie, het genereren van concrete salesleads

Permission-enquêtes

Permission genereert leads voor adverteerders op basis van cost per lead. Hiervoor maakt Permission gebruik van online enquêtes die onder miljoenen consumenten worden verspreid in Nederland en Vlaanderen. Als adverteerder kunt u deelnemen in één van de kwalitatieve enquêtes van Permission. U ontvangt de gegevens van de consumenten die hebben aangegeven interesse te hebben in uw product of dienst.

Dedicated response campagnes

Als adverteerder kunt u ook kiezen om een dedicated response campagne in uw eigen huisstijl op te laten maken. Permission beschikt over de techniek om campagnes in verschillende vormen op maat te ontwikkelen. Deze campagnes promoot Permission via haar grote netwerk met miljoenen opt-in e-mailadressen.

Onderscheidend vermogen Permission

Permission onderscheidt zich door u actief te adviseren en ondersteunen met uw online response campagne. Door middel van onze thema enquêtes of via een dedicated response campagne helpen wij u met het promoten van uw dienst of product op basis van een tarief per lead. Door open te communiceren over behaalde resultaten, helpen wij u om het gewenste aantal leads te behalen met een optimale kwaliteit.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Ga direct naar het contactformulier.